VÄLKOMMEN TILL KRONS

OFFICIELL ROLEX ÅTERFÖRSÄLJARE


Krons är stolt över att tillhöra det officiella nätverket av Official Rolex återförsäljare, som får lov att sälja och utföra service på Rolex-klockor. Vi har de färdigheter, den tekniska kunskapen och den specialutrustning som krävs och kan därigenom garantera att varenda del på din Rolex är äkta. Bläddra i Rolex-kollektionen nedan eller kontakta oss för att boka tid med vår kunniga personal som kan hjälpa dig att göra ett val som varar hela livet.


UPPLEV EN ROLEX

ROLEX-KLOCKOR


Rolex klockor är gjorda av de finaste råmaterialen och är monterade med stor noggrannhet. Varje komponent har konstruerats, utvecklats och tillverkats efter de strängaste standarder.

Day-Date
Day-Date
Sky-Dweller
Sky-Dweller
Datejust
Datejust
Lady-Datejust
Lady-Datejust
Pearlmaster
Pearlmaster
Oyster Perpetual
Oyster Perpetual
Air King
Air King
Cosmograph Daytona
Cosmograph Daytona
Submariner
Submariner
Sea-Dweller
Sea-Dweller
GMT-Master II
GMT-Master II
Yacht-Master
Yacht-Master
Explorer
Explorer
milgauss
milgauss
Cellini
Cellini

KLOCKTILLVERKNING
PÅ ROLEX VIS

Rolex är en pionjär inom utvecklingen av armbandsur. Företaget konstruerar, utvecklar och tillverkar själva alla viktiga delar till sina klockor. Från gjutningen av guldlegeringar till maskinbearbetning, hantverk, montering och färdigställning av urverk, boetter, urtavlor och armband.


Rolex ligger bakom ett antal större innovationer inom klocktillverkning, och har registrerat över 400 patent under tiden som företaget har funnits. Det är i den Schweiziska smältdegeln, på någon av företagets fyra spjutspetsanläggningar, som Rolex-klockor blir till, tack vare de mer än 6 000 anställdas kunnande och engagemang.

BESÖK OSS I VÅR BUTIK


BESÖK OSS I VÅR BUTIK

Hos Krons står vi till din tjänst och hjälper dig att välja den Rolex-klocka som passar dig bäst, utifrån ett brett urval av Rolex-ur. Våra butiker i Stockholm och Västerås är godkända som Official Rolex återförsäljare, eftersom vi endast säljer garanterade Rolex-ur.

KONTAKTA OSS