KRONS CERTIFIED PRE-OWNED
Exklusiva klockor är byggda för att hålla tiden i generationer! Att köpa en klocka från Krons Certified Pre-Owned är ett härligt sätt att få sin drömklocka. Hos oss väljs alla klockor ut med omsorg och vi kan erbjuda ett handplockat urval från många av de finaste tillverkarna.

Viktigt att tänka på

Även om exklusiva klockor ofta åldras vackert och är byggda för leva ett långt liv får alla våra klockor en grundlig genomgång med rengöring och funktionskontroll av någon av våra certifierade urmakare. Många av våra klockor är fortfarande under tillverkarens fabriksgaranti men de som inte är det får en komplett service på vårt servicecenter.

 

Krons driver Skandinaviens största servicecenter med certifierade urmakare för exklusiva klockor, vilket säkerställer att alla klockor i vårt Certified Pre-Owned sortiment är i bästa möjliga skick.

 

Som auktoriserad återförsäljare med certifierat servicecenter för våra märken kan vi:

  • Avgöra och garantera klockans äkthet.
  • Få full tillgång till originaldelar vid service.
  • Bedöma om klockans skick och funktion följer tillverkarnas standard.
  • Kontrollera att tillbehör som certifikat och box är korrekt till klockan.
  • Kontrollera klockans ursprung och historik.

 

Krons erbjuder minst två års garanti på alla Certified Pre-Owned klockor. Allt för att klockan ska kunna glädja dig som ägare under lång tid!

Våra Pre-Owned klockor kommer med två års garanti

Alla klockor har genomgått service av certifierade urmakare

 

Är det dags för din klocka att glädja en ny ägare?

Exklusiva klockor åldras vackert och är byggda för leva ett långt liv och efterfrågan på Pre-Owned är stor. Krons har många kunder som önskar köpa exklusiva kvalitetsur och vi erbjuder en säker, snabb och smidig affär när du säljer din klocka till oss.

Första kontakten sker bäst via formuläret nedan. I nästa steg tar vi in klockan tillsammans med tillbehör som box och garantikort för värdering hos våra experter. Vi erbjuder olika värderingar för inköp och för inbyte om man vill köpa något nytt hos oss.

Välkommen att värdera din klocka!

Utvalda klockor
BEHÖVER DU HJÄLP?

Tveka inte på att höra av dig till vår kundservice vid frågor om sortiment, tjänster eller butik.

Kontakta oss
Tillagd i varukorgen