KONCEPTET PRE-OWNED HOS NYMANS UR 1851

Att låta kunderna utnyttja värdet hos sina tidigare inköpta klockor vid inbyte mot ett nytt ur är ett viktigt sätt att säga att kunden kommer i första hand för  Nymans Ur 1851.

 

”Du kan köpa och sälja vid samma tillfälle, men det viktigaste är att du får den säkerhet som bara en auktoriserad återförsäljare kan erbjuda”, säger Olof Larsson, Nymans Ur 1851.

Inbytesverksamheten uppdaterar kontinuerligt urvalet av klockor med olika stilar, från sällsynta vintagemodeller till moderna ur – och ger på så sätt möjlighet till ett säkert köp av kvalitetsklockor som söker en ny ägare. Med över 167 års erfarenhet av att sälja klockor är Nymans Ur 1851 ett namn med stort förtroende inom segmentet för exklusiva klockor. Varje klocka med en tidigare ägare som tas emot av Nymans Ur 1851 går igenom en omfattande inspektion och servas av urmakare från vår egen auktoriserade serviceverkstad. Varje tidigare ägd klocka garanteras fungera enligt originaltillverkarens specifikationer. Vid behov utför våra urmakare en fullständig service och översyn av urverket. Urverket tas isär och inspekteras del för del innan det rengörs, smörjs och sätts samman igen. Slitna eller trasiga delar ersätts med tillverkarens egna originaldelar. Renoveringen omfattar även rengöring och polering, vattentrycks- och magnetiseringsprovning samt rembyte.

”Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder möjlighet att delfinansiera sina nya klockor genom ett inbyte. Det är också en perfekt lösning för kunder som vill kunna känna sig trygga när de köper en klocka som haft en tidigare ägare med ett års garanti från en av våra auktoriserade återförsäljare”, säger Olof Larsson, ägare av Nymans Ur 1851.

 

 

Olof Larsson, ägare Nymans Ur 1851.

 

 

 

OLOF LARSSON, VILKEN HAR VARIT DEN STÖRSTA UTMANINGEN HITTILLS FÖR TJÄNSTEN PRE-OWNED OCH NYMANS UR 1851?

Jag tror att det har varit webbplatsen. Först hade vi en del svårigheter med att ladda upp bilder på klockorna, och vi var tvungna att bygga en helt ny avdelning på webbplatsen. Vi arbetar hela tiden med förbättringar för att ge alla en möjlighet att se vad som är tillgängligt och vad som har sålts. Vi har märkt ett stort intresse för den del av webbplatsen www.nymansur.com som är reserverad för konceptet pre-owned.

 

VILKEN ÄR DEN FINASTE KLOCKAN DU HAR SÅLT HITTILLS?

Vi har haft en del fantastiska klockor här, till både lägre och högre priser, men den finaste måste vara Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon Chronograph.

 

HUR SER FRAMTIDEN UT FÖR KONCEPTET PRE-OWNED HOS NYMANS UR 1851?

Planen är att fortsätta att erbjuda den här tjänsten till våra kunder, vilket innebär att vi ständigt anpassar oss efter deras önskemål och krav. Vi planerar också att göra det lättare att sälja och köpa de här klockorna på nätet.

 

|  Categories: Watchout Krons